کف پوش بتنی:
کفپوشهای بتنی پرسی تک لایه با ضخامت 65 میلی متر و سطحی سمباده ای با مقاومت و وزن مخصوص بالا مناسب محیط های باز، پرتردد و پر ترافیک در شرایط گوناگون آب و هوایی می باشد. از ویژگی های این محصول قابلیت نصب آن به صورت خشکه چینی است که نیاز به دوغاب نداشته و فواصل ناشی از برآمدگی های روی سطح جانبی آن پس از نصب توسط ماسه بادی پر خواهد شد. کفپوشهای فوق در رنگ خاکستری ، قهوه ای و قرمز با استفاده از پیگمنت بتنی بایرآلمان تولید می گردد. از مهمترین ویژگی های این محصول قابلیت جابجایی و تغییر چیدمان در هر زمان حتی پس از نصب کامل آن می باشد.

کف پوش چکشی:

کف پوش چکشی محصولی جدید و انحصاری بود. که با بهره گیری از دستگاه زنیت آلمان و دستگاه چکشی پرتون ایتالیایی فراوری شد. که علاوه بر استحکام و زیبایی خاص مانع از سرخوردگی حتی در سطوح شیب دار می شود.

روش نصب:
محصولات بتنی شرکت تولیدی ویلا از مواد اصلی شامل سنگدانه های معدنی و مرمریت، سیمان سفید وسیاه تیپ 1/521 ، ماسه شسته شده، پودر سنگ  و رنگ های معدنی توسط دستگاهها و فناوری پرس تولید می گردد. خواص فیزیکی آن مشابه سنگدانه های معدنی مصرف شده در آنها وقطعات بتنی پر مقاومت می باشد. دستورالعمل نصب به شرح زیر از استانداردها و راهکارهای رایج در ایران و جهان و با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه تنظیم گردیده است.

کف پوش بتنی:
1- در مرحله نخست ، لایه های غیرمقاوم خاک برداشته می شوند (مانند رس، خاک سطحی) تا به سطح مقاوم خاک برسیم
2- این سطح که بین 30تا35 سانتیمتر لایه ای مقاوم با خرده سنگ ، شن جاده سازی و سنگریزه ایجاد می کنیم. (تصویر2)
3- برای این منظور بهتراست از شن با دانه بندی 32% ویا 45% مقاوم دربرابر نفوذ آب و یخ زدگی استفاده شود. این لایه را نیز با دستگاه می کوبیم. سطح خاک و لایه مقاوم ایجاد شده می بایست حداقل شیب 2درصد الی 5/2 درصد را برای جریان آب باران داشته باشد. (تصویر3)
4- قبل از نصب کفپوش (چیدن قطعات بتنی) می بایست از دو طرف دیواره ای برای مرزبندی سطح کارایجاد گردد تا از لغزش قطعات در هنگام کار و بعد از آن جلوگیری شود. توصیه می گردد قبل از نصب نهایی ای دیواره ها در چند ردیف قطعات بتنی به صورت آزمایشی چیده شوند تا فاصله های نهایی مشخص گردند. (تصویر3)
در این مرحله نوبت بستر کفپوش است که تشکیل شده از شن و یا مخلوط شن خرد شده (دانه بندی5%) تشکیل شده است ضخامت این بستر قبل ازکوبیده شدن باید بین 4 الی 5 سانتیمتر باشد. دقت کنید که این لایه نخست کوبیده نمی شود بلکه پس از نصب قطعات و به همراه آن کوبیده می شود و ارتفاع نهایی سطح قبل از کوبیده شدن بدست می آید. به همین جهت نیزضخامت لایه بستر می بایست حداقل از 1 سانتیمتر بالاتر باشد. دراین مرحله مهم است که سطح بستر کاملا یک دست باشد. بهترین روش نصب دو میله و یا دو چوب در دو طرف و حرکت وسیله صاف کننده بر روی این ریلها می باشد. (تصویر)
پس از صاف کردن بستر کفپوش چیدن قطعات به سمت جلو انجام می گیرد (در چیدمان دایره شکل از مراکز به اطراف) مهم است که قطعات کناری (در کنار مرزبندی،جدول) همزمان با باقی قطعات چیده شوند ونه قبل یا پس از آن.
برای نصب قطعات کفپوش بتنی باید فاصله درز بین دو قطعه 3 الی 5 میلی متر باشد.
دقت شود برآمدگی روی سطح جانبی قطعات لزوما این فاصله را ایجاد نمی کنند، بلکه این فاصله باید توسط نصاب رعایت گردد.(تصویر5)
پس از چیدن قطعات نباید بر آن پاگذاشت در بین درزها شن خشک پاشیده می شود (به وسیله جارو) و سپس برای کوبیدن از دستگاه دارای سطح که آسیبی به سطح قطعات وارد نمی کند استفاده می شود. باید دقت نمود که در این مرحله  pvc
سطح کفپوشها تمیز وخشک باشد. دور تا دور کار را می بایست برای عدم جابه جایی قطعات با جدول و یا هر قطعه دیگری قاب نمود. پس از کوبیدن توسط دستگاه می بایست با مخلوط  شن و آب سطح قطعات را پوشاند تا کلیه درزها کاملا پر شوند. پس از خشک شدن شن اضافه را از روی سطح جارو نمایید. (تصویر6)